Singer Viktor

Kedves Barátaim, Ismerőseim, ellenségeim és Sorstársaim!

A segítségetek szeretném kérni. A történetem röviden a következő, 1998-ban ismertük meg egymást, ekkor egy néhány hetes futó kapcsolatnak gondoltam a kapcsolatunkat, de nem tudtam kiverni a fejemből Őt.

2002-ben újra egymásra találtunk és egy néhány hetes romantikázás után egy MRI készülékben összeházasodtunk. Ezután egy kb. 8 éves kapcsolatban éltünk együtt, majd valami bekattant nála és én is a családon belüli erőszak áldozatává váltam. Innentől viharos, heves viták közepette teljesen behálózott. Próbáltam szabadulni tőle, de nem volt az a bíróság, orvos, aki szétválasztott volna minket.

Majd 2013 elején, mint egy rossz MLM ügynök rámsózott egy kerekesszéket – és igen, nem olvastam el az aprobetűs részt – aláírtam egy életre szóló hűségnyilatkozatot – majd eladott nekem egy aktív széket is. Így viszonylagos békében éltünk, de egyre nagyobb veszekedések között, egyre féltékenyebbé lett. Állandóan figyel, egy percre sem hagy nyugodni. Folyamatosak a veszekedéseink, vitáink.

Ekkor meghallottam Viktor mint „családsegítő” – kezdeményezését, a “SuperTrike” projektet és ha nekem is sikerülne, akkor talán le tudnám hagyni őnagyságát és végre olyan életet élni, ahol nincs mindig a nyomomban, egyedül is gond nélkül tudnék értelmesem jönni-menni.

Persze a házassági anyakönyvi kivonat és a hűségnyilatkozat megmaradna, de legalább itthon tudnám hagyni, a nagy testvér úgyis figyel. 🙂

A pénz kb 1/3-a megvan, segítenétek összedobni, kb 80-100-szor 2019 forintot.

A partneremet sclerosis multiplexnek hívják.

Nem siránkozom, mert minden csak relatív, van sokkal rosszabb házastárs is, de kérlek Titek, ha tudtok támogassatok az Álomszállító Alapítványon keresztül. Sokat segítenétek.