Él köztetek egy budapesti trolibuszvezető, aki évek óta a szabadidejében a kerekesszékes emberek segítésének szenteli hasznos óráit. Hogy mi motiválja? Úgy érzi, hogy a mozgássérült emberek is ugyanolyan lehetőségeket érdemelnek, mint bármelyik ép ember akiknek megadatott a mozgás szabadsága. Már eddig is rengeteget tett, de még bőven vannak álmai. Az egyik egészen merész.
Önkéntes segítőként úgy érzi szükség van egy kerekesszékes embereket alkalmi jelleggel szállító szolgálatra ami minden igényét kielégíti a “Kedves Utasának”!

Élményekkel teli útjainkon ha Louis Armstrong számot szeretnének hallgatni menet közben az utastérben hát trombitáljon Armstrong úr! Közben egy Cukrászdánál is megállhatunk ha ezt kívánja a bendő! De felviszünk a lépcsőn is és nem hagyunk “ott”!!! (((: Csapatunk teljesíti minden óhaját és sóhaját amennyiben ezt a következő utasunk terhére nem róhatjuk! Valósítsuk meg közös erővel a “sok kicsi kocsira megy” alapon!!!

Miután nehéz támogatókat találni így közös erővel kell apróból összehozni! Engem nem a pénz vezérel hanem az, hogy ha egyenlőre egy kocsival is de a legolcsóbb formában megoldódjon ez a szállítási forma! Mert ugye Ti is közlekedtek! Ez az én álmom! Esély a mobilitásra!