Super Trike 2018

A projekt a gyűjtési célösszege: 50 450 000 Ft
13% már összegyűlt/43 492 800 Ft hiányzik még

Super Trike 2018

Alapítványunk fennállása óta eddigi legnagyobb gyűjtésébe kezdett. Több mint 150 aktív kerekesszékben élőnek szeretnénk segíteni az önálló közlekedésében. Egy elektromos vontató berendezéssel, ami könnyen a székhez csatolható, és segítségével akár napi 40-50 km táv is megtehető. Így azoknak is megoldást nyújt, akinek nincs autója, és azoknak is könnyebbséget jelent akiknek van. Nem kell minden alkalommal ki- és bepakolni a kerekesszéket a kocsiba, még csak ki sem kell szállni abból. Nem mellesleg így üzemanyagot lehet spórolni, ami környezetünket is védi, és a forgalmi dugókat sem növeli tovább. Az eszközzel biztonságosan lehet közlekedni járdán, kerékpárúton – ahol van – de a KRESZ az úttesten való közlekedést is lehetővé teszi. A felhasználási lehetősége szinte korlátlan: Munkába járáshoz, bevásárláshoz, ügyintézéshez, de akár kirándulásokhoz, szórakozáshoz is kiváló. Hatalmas segítséget jelent a havas járdán, murvás úton való közlekedéshez, de a macskaköves utcák, sűrű emelkedők, és erdei ösvények is könnyebben leküzdhetőek vele.

Az eszköz ára azonban magas. Körülbelül háromszorosa egy elektromos kerékpárnak, még úgy is, hogy a 150 darab egyidejű beszerzése hatalmas kedvezménnyel jár. Az összköltség 50.450.000 Forint, ami egy luxusautó értékét teszi ki. Ez önmagában elérhetetlen álomnak tűnik, de ha sok emberhez el tudjuk juttatni üzenetünket, sok kicsi sokra megy alapon, el tudjuk közösen érni!

Ehhez kérjük az Ön és ismerősei segítségét! Ha mindenki jelképes 2018 Forinttal támogatja a kampányt, akár már tavasszal 150 mosolygós kerekesszékes ember képeit tehetjük közzé, ahogy közösen próbálják újdonsült járgányukat. Összesen 25.000 önzetlen embert kell találnunk, amihez szintén a közösség erejében bízunk. Természetesen nagyobb összeggel is támogatható a projekt.

Támogatás módja

Banki átutalással lehetséges támogatni. Az adományozás anonim módon történik, azonban lehetőség van jeligével ellátni. Ehhez a közlemény rovatban # jelet követően kell megadni a kívánt adatot. Ezekből készített összegző listát időközönként ABC sorrendben teszünk közzé itt: Adományok összegzése közlemény alapján

Támogatói szerződéssel lehetőséget kívánunk nyújtani cégek számára is. Név vagy logó elhelyezésre az alapítvány tulajdonában lévő járművön és az online felületeken van lehetőség.

Álomszállító Alapítvány: 16200144-18530430 – MagNet Bank

IBAN: HU 52 1620 0144 1853 0430 0000 0000

Swift: HBWEHUHB

 

Adományok felhasználásáról szóló beszámolás módja

Minden eszköz átadásáról egyenként hírt adunk online felületeinken, de sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes átadót tervezünk a drivingcamp területén a kerekesszékesek részvételével.

Alábbi képen kattintva megtekinthető a tabló, ahol a kedvezményezettek képei és történetei találhatóak. Ők azok, akik meg fogják kapni az átalakító eszközt. Zöld pipa jelzi azokat, akik már meg is kapták. A lista folyamatosan bővül. Segíts Te is megtölteni a tablót mosolygós arcokkal!

Tablo

Tablo

 

Szólj hozzá!

szólj hozzá