3. Super Trike

Köszönhetően a “Szívügyünk” csoport nagyszerű tagjainak, a harmadik eszköz ára is összejött. Így Sipos Piroska is megkapta a várva-várt járgányt. Mindenkinek köszönjük a segítséget! Most egy nagyobb durranásra készülünk, és mondást követve miszerint: “Merj nagyot álmodni!”, több mint 150 kerekesszékes embernek fogunk gyűjteni átalakítóra. Részletek hamarosan!

Átadtuk az első Super Trike-ot

A “Szívügyünk – Super Trike” csoport segítségével összejött az első Super Trike vételára, amit a mai napon átadtunk Pálfi Anikónak. Reméljük nagy segítség lesz munkába járáshoz, és kikapcsolódáshoz egyaránt. Sok örömet és egészséget a használatához!

Konferencián jártunk

Hatalmas köszönet Mike Helfynek és Daniel Görözdinek amiért meghívtak az “Együttes Erővel a Társadalmi Szerepvállalásban” című III. Konferenciára! Úgy érzem, hogy hatalmas volt a siker és nagyon jó volt a hangulat! Sok jó ember valóban kis helyen is elfért! grin emoticon Jöhetnek az új kihívások és hiába minden kezdet nehéz mivel úgy érzem már nem...
Részletek

Kaptuk egy elektromos liftet!

“Merj álmodni – mert már csak az élménybusz hiányzik Viktor” Tisztelt mozgássérült ismerőseim és barátaim valamint ismeretlen mozgássérült leendő ismerőseim! (((((: Fantasztikus és számomra hihetetlen csoda történt velem 2016.04.01-én ugyanis Adrienn Répási felhívta a figyelmemet egy elektromos liftre amit odaajándékoznának egy arra rászorulónak. Aztán szólt az ismerősének és így kerültem én a képbe! HATALMAS KÖSZÖNET...
Részletek

Reader’s Digest fotózás

Lehetőséget kaptam a BKV ZRT-től és a Reader’s Digest Magazin Szerkesztőségétől, hogy megörökítsék az önzetlen munkásságomat a mozgássérült emberekért való tevékenykedésemben! Köszönöm, hogy eljöttetek! EGYÜTT sikerülni fog!